Viestinnän ABC – tehovalmennus yrityksille ja yrittäjille

Kahteen erilliseen päivään jaksottuvassa viestintävalmennuksessa pääset yksilöllisesti pohtimaan oman yrityksesi tai työyhteisösi viestintää. Oppiminen tapahtuu pienryhmässä, ja toteutustapa on lähes yksilövalmennusta. Pystyt valmentajiemme ohjauksessa soveltamaan oppeja heti käytäntöön.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu pienten ja aloittavien yritysten johdolle sekä yrittäjille, jotka haluavat kehittää oman yrityksensä viestintää ja markkinointia kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa.

Aika ja paikka

Syksyn koulutuspäivät:
- to 28.9. ja ke 25.10.2017, päivien kesto klo 9.00–16.00
Original Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

Miten?

Oppiminen tapahtuu enintään 6 hengen pienryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen. Valmennuspäivät koostuvat lyhyistä tietoiskuista, pienistä harjoituksista ja sparraavista keskusteluista. Osallistava koulutusote luo erinomaiset mahdollisuudet hyvien käytäntöjen jakamiseen ja kollegoilta oppimiseen.

Lähijaksojen välillä työstetään kunkin osallistujan arjen tilanteisiin liittyviä kysymyksiä. Saat paljon yksilöllistä palautetta, ja jaksojen välillä on mahdollisuus henkilökohtaiseen sparraukseen ja coachingiin.

Ennen ensimmäistä tapaamista tehdään lähtötilanteen kartoitus, joka auttaa sinua omien ja yrityksesi kehitystarpeiden täsmentämisessä sekä valottaa valmentajille yrityksesi viestinnän tilaa ja luo näin hyvät edellytykset tukea yrityksesi viestinnän ja markkinoinnin kehittämistä.

Mitä saat?

• Osaat hyödyntää viestinnän keinoja monipuolisesti niin, että yrityksesi liiketoiminta kehittyy.
• Oivallat, miten hyvin hoidettu henkilöstöviestintä tukee työhyvinvointia ja sitä kautta yrityksen tuloksellista toimintaa.
• Tiedät, miten toimia, kun tiedotusvälineet kiinnostuvat toiminnastanne.
• Onnistut aiempaa paremmin esiintymis-, vuorovaikutus- ja myyntitilanteissa toimitpa kasvotusten, puhelimessa tai virtuaalisilla välineillä (mm. Skype-palaverit)
• Tutuksi tulevat myös sosiaalisen median ja muiden nykyaikaisten viestintätapojen ja -tekniikoiden hyödyntäminen.
• Valmennuksen jälkeen käytössäsi on konkreettinen viestintä- ja markkinointisuunnitelma.

Osallistumismaksu: 960 € + alv 24 %

Hinta sisältää kahden päivän intensiivivalmennuksen, lähtötilanteen kartoituksen, henkilökohtaisen sparrauksen päivien välillä, koulutusmateriaalit sekä lounaat, aamukahvit ja iltapäivätarjoilut koulutuspäivien aikana.
Ilmoittautuminen »

Klikkaa linkistä ja siirryt ilmoittautumiseen – toimi nyt, sillä paikkoja on kussakin ryhmässä enintään vain 6.

Lisätiedot

Perttu Laaksonen
 
044 033 0056 

Ota yhteyttä

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Kevi Consulting Oy:n ja Lyhyesti Oy:n kanssa.

Kevi Consulting Oy