AVOIMET KURSSIT

Asiantuntijasta kouluttajaksi -kouluttamisen sparraus pienryhmässä - 2 -päiväinen. Hybridiajan asiantuntijan kouluttajataidot.

04.10.2022

Valmennamme asiantuntijoista ammattitaitoisia oman alansa kouluttajia. Kun haluat laajentaa osaamistasi asiantuntijan tehtävistä kouluttajaksi tai päivittää kouluttajan taitojasi, tämä on sinulle.

Syväluotaavassa valmennuksessa perehdytään kouluttamiseen ja oppimiseen niin yleisen pedagogisen tietotaidon kuin valmennettavan omaan alaan sopivien tehtävien kautta. Työskentely on käytännönläheistä ja vuorovaikutteista, ja se antaa konkreettisia ammattitason työvälineitä omien koulutustesi suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Tämä 2-päiväinen kouluttajavalmennus on lähes yksilövalmennusta – oppiminen tapahtuu 3-6 hengen ryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen! Koko valmennuksen ajan valmennettava saa palautetta, harjoitusta ja taas palautetta. Valmistat omaa koulutustasi ja saat ohjausta innostavan ja oppimista edistävän kokonaisuuden tekemisessä.

Teemme tätä kokemuksella: olemme kouluttaneet kouluttajia jo yli 20 vuoden ajan.

Seuraava kurssi:

pe 8.9.2023 klo 9-15 vuorovaikutteinen virtuaalinen päivä Teamsin välityksellä ja 

pe 15.9.2023 klo 9-15 aktiivinen harjoituspäivä lähikoulutuksena

Puhe Production Oy:n koulutustilat,
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. Hintaan sisältyy kaksi koulutuspäivää kestoltaan klo 9-15, koulutusmateriaalit, aamukahvit suolaisella tarjoilulla, lounaat ja iltapäiväkahvit makealla tarjoilulla 2. päivänä.

Kaipaatko lisätietoa? Ole yhteydessä info@puheproduction.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Jos haluat organisaatiollesi oman räätälöidyn ryhmäkoulutuksen, ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ!