AVOIMET KURSSIT

Esiintymisen tehovalmennus (2-päiväinen) alkaen 23.9. klo 9-15

14.05.2022

Yksilöllinen ja henkilökohtainen asiantuntijaesiintymisen ja kouluttamisen sparraus pienryhmässä - 2 -päiväinen

Tämä 2-päiväinen esiintymisvalmennus on lähes yksilövalmennusta – oppiminen tapahtuu 3-6 hengen ryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen! Koko valmennuksen ajan valmennettava saa palautetta, harjoitusta ja taas palautetta.

Seuraavat kurssit:

pe 23.9.2022 klo 9-15 vuorovaikutteinen virtuaalinen päivä Teamsin välityksellä ja 

pe 30.9.2022 klo 9-15 aktiivinen harjoituspäivä lähikoulutuksena
Puhe Production Oy:n koulutustilat,
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. Hintaan sisältyy kaksi koulutuspäivää kestoltaan klo 9-15, koulutusmateriaalit, aamukahvit suolaisella tarjoilulla, lounaat ja iltapäiväkahvit makealla tarjoilulla 2. päivänä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Jos haluat organisaatiollesi oman räätälöidyn ryhmäkoulutuksen, ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ!

 

Kenelle suunnattu:

Asiantuntijoille, kouluttajille, esimiehille, myyntihenkilöille, työkseen vaikuttaville ihmisille

Ennen tapaamista valmentaja tekee sinulle lähtötilanteen kartoituksen tukemaan
oppimistasi päivien aikana. Valmennuksessa työstät omaan työhösi liittyvää esiintymistilannetta tai koulutustilannetta ja saat ammattilaisen opastusta suoraan omaan työtehtävääsi. Tulet käyttämään aikasi tehokkaasti oman työsi ympärillä ja siinä samassa tulet saamaan enemmän rohkaisevaa ja rakentavaa palautetta, kuin millään muulla viestintäkurssilla, jolla olet ollut. Tämän lupaamme!

Koska ryhmässä on enimmillään 6 henkeä, oppiminen tapahtuu vuorovaikutuksessa. Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi keskeiset asiantuntijaesiintymisen aihekokonaisuudet ja jälleen kerran – käytännön harjoittelun kautta. Kouluttajan tietoiskujen jälkeen taas sovelletaan asioita käytäntöön.

Valmennus on erilainen viestintävalmennus, kuin markkinoilla tyypillisesti on: tulet kohdatuksi yksilönä ja tulet saamaan runsaasti henkilökohtaista ohjausta.