AVOIMET KURSSIT

Esiintymisen tehovalmennus - 2-päiväinen. Hybridiajan asiantuntijan esiintymistaidot.

03.10.2022

Yksilöllinen ja henkilökohtainen asiantuntijaesiintymisen valmennus pienryhmässä - 2 -päiväinen

Esiintymisen tehovalmennus lähestyy esiintymistä selkeiden viestien kautta, kuulijan näkökulma huomioiden ja vuorovaikutteisesti yleisön kanssa. Asiantuntijan tulee osata kertoa oma ”punainen lankansa” niin selkeästi, jotta se voidaan ymmärtää niin kasvokkain, webinaareissa, sosiaalisessa mediassa kuin sähköpostillakin. Pitkien yksinpuheluiden aika on ohi!

Tämä 2-päiväinen esiintymisvalmennus on lähes yksilövalmennusta – oppiminen tapahtuu 3-6 hengen ryhmissä – yksilöllisesti ja tiiviisti harjoitellen! Koko valmennuksen ajan valmennettava saa palautetta, harjoitusta ja taas palautetta.

Teemme tätä kokemuksella: olemme kouluttaneet esiintyjiä jo yli 20 vuoden ajan.

Seuraava kurssi:

Pe 17.3.2023 klo 9-15 vuorovaikutteinen virtuaalinen päivä Teamsin välityksellä ja 

Pe 24.3.2023 klo 9-15 aktiivinen harjoituspäivä lähikoulutuksena

Puhe Production Oy:n koulutustilat,
Työmiehenkatu 6 D, 00180 Helsinki (Kamppi)

Koulutuksen hinta on 750 € + alv. Hintaan sisältyy kaksi koulutuspäivää kestoltaan klo 9-15, koulutusmateriaalit, aamukahvit suolaisella tarjoilulla, lounaat ja iltapäiväkahvit makealla tarjoilulla 2. päivänä.

Kaipaatko lisätietoa? Ole yhteydessä info@puheproduction.fi

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Jos haluat organisaatiollesi oman räätälöidyn ryhmäkoulutuksen, ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ TÄSTÄ!

 

SEURAAVAT TULOSSA OLEVAT RYHMÄT: Niihinkin voi jo ilmoittautua ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Pe 5.5. ja pe 12.5.2023

 

Kenelle suunnattu:

Asiantuntijoille, esimiehille, myyntihenkilöille, virkamiehille, työkseen vaikuttaville ihmisille

Ennen tapaamista valmentaja tekee sinulle lähtötilanteen kartoituksen tukemaan oppimistasi päivien aikana. Valmennuksessa työstät omaan työhösi liittyvää esiintymistilannetta ja saat ammattilaisen opastusta suoraan omaan työtehtävääsi. Tulet käyttämään aikasi tehokkaasti oman työsi ympärillä ja siinä samassa tulet saamaan enemmän rohkaisevaa ja rakentavaa palautetta, kuin millään muulla viestintäkurssilla, jolla olet ollut. Tämän lupaamme!

Koska ryhmässä on enimmillään 6 henkeä, oppiminen tapahtuu vuorovaikutuksessa. Kaksipäiväisen kurssin aikana käydään läpi keskeiset asiantuntijaesiintymisen aihekokonaisuudet ja jälleen kerran – käytännön harjoittelun kautta. Kouluttajan tietoiskujen jälkeen taas sovelletaan asioita käytäntöön.

Valmennus on erilainen viestintävalmennus, kuin markkinoilla tyypillisesti on: tulet kohdatuksi yksilönä ja tulet saamaan runsaasti henkilökohtaista ohjausta.