Annika sai esiintymisvalmennuksesta lisää varmuutta

05.11.2017

Työttömyyskassan johtajan tehtäviin kuuluu paljon viestimistä ja siksi Annika Skogberg Posti-ja logistiikka-alan työttömyyskassasta halusi osallistua Puhe Production Oy:n järjestämälle ”Esiintymisen tehovalmennus” -kurssille toukokuussa 2017.

”Työhöni kuuluu taloushallintoa ja esimiestyötä, mutta käyn myös paljon luennoimassa jäsenistölle mm. luottamusmiestapaamisissa. Lisäksi työhöni kuuluu paljon neuvottelutilanteita. Niissä tarvitaan sujuvia viestintätaitoja.”

Posti-ja logistiikka-alan työttömyyskassa jäsenistö on postilla töissä esim. varhaisjakelijoina ja postinkantajina. Kassan tehtävä on järjestää etuuksia työssä ja vuorotteluvapailla oleville.
”Työttömyyspäivärahan hakeminen voi olla vaikeaa, joten käymme luennoimassa luottamusmiehille ja he osaavat sitten auttaa työntekijöitä olemaan meihin yhteydessä”, kertoo Annika.

”Vaikka olenkin jo tehnyt työtäni pitkään, halusin lisää varmuutta esiintymiseen. Toisaalta halusin tietoa sitä, että olenko oikeilla jäljille tavoissani viestiä asioita.”

Kannattiko valmennukseen sitten osallistua? ”Kyllä, ehdottomasti! Sain sitä hyötyä, jota hainkin. Valmennus tapahtui kolmen hengen pienryhmässä ja se oli tehokasta. Sain reaaliajassa paljon palautetta kouluttajalta. Lisäksi videoimme harjoituksia. Se tuntui ensin hankalalta, mutta siitä oli paljon hyötyä.”

”Kun joutuu pienryhmässä harjoittelemaan, niin on valmiimpi myös suuren ryhmän edessä. Pienryhmätyöskentelyn koin todella hyödylliseksi. Ryhmässä syntyi tosi hyvä meininki. Ilman muuta voin suositella tätä valmennusta kaikille, jotka joutuvat työkseen esiintymään.”

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: