Toimintatapamme

Aina mittatilaustyötä

Puhe Production Oy:n kouluttaja perehtyy mahdollisimman hyvin organisaation koulutustarpeeseen. Jotta pääsemme parhaisiin vaikutuksiin käytännön työelämässä, valmiitkin valmennuskokonaisuudet kohdennetaan ja rajataan mahdollisimman tarkkaan. Toteutus voi olla lyhyt intensiivikoulutus tai pitkäaikaisempi prosessi, ja voimme myös yhdistää useampia osa-aluetta toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi.

Jokaisen organisaation tilanne on ainutlaatuinen. Siksi myös valmennusta on oppimisen kannalta viisasta muokata aina ryhmän tarpeesta lähteväksi. Työaika on rahaa ja se pitää käyttää tehokkaasti.

Osallistavaa ja aktiivista

Valmennukset ovat harjoituskeskeisiä ja osallistumiseen kannustavia, oli kyse sitten pienryhmävalmennuksista tai suuremmillekin yleisöille suunnatuista tilaisuuksista. Teoriatieto ja valmennukseen osallistuvien käytännön osaaminen linkitetään koko ryhmän yhteiseksi hyödyksi.

”Oppiminen tapahtui interaktiivisesti omien oivallusten kautta, mikä oli todella hyödyllistä.” - osallistujan palaute

Palaute rakentaa

Kaikissa valmennuksissa kouluttajat antavat ammattitaitoisesti rakentavaa, sekä yksilön että koko koulutusryhmän taitoja kehittävää palautetta. Kannustamme myös keskinäiseen palautteenantoon.

”Kouluttaja hallitsi asian ja otti osanottajat huomioon yksilöinä erittäin arvostavasti.” –osallistujan palaute

Myös vaikeista asioista puhutaan

Hyvä oppimistilanne perustuu turvallisuuteen ja luottamukseen. Kuitenkaan oppiminen ei ole aina pelkästään kivaa. Oppiminen on myös työlästä ja joskus on epämukavaa todeta, että ”meillä ei tehdäkään kaikkia asioita parhaalla mahdollisella tavalla”. Osa kouluttajan ammattitaitoa on ohjata oppijoita myös omalle ”epämukavuusalueelleen”.

”Positiivinen, rakentava, koulutettavista aidosti kiinnostunut monipuolinen asiantuntija.” –osallistujan palaute

Vankkaa ammattitaitoa

Olemme puheviestintä-alan ammattilaisia ja osaamme suunnitella kokonaisuudet myös pedagogisesti parhaalla mahdollisella otteella. Puhe Production Oy vaalii asiantuntemusta ja ammattitaitoa niin asiakkaissaan kuin kouluttajissaankin.

”Positiivisen palautteen kautta kannustettiin oppimiseen. Todella ammattitaitoisia ja hyviä kouluttajia” –osallistujan palaute

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous